Cookies
Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
https://www.quiptaping.com/tape-dispenser/_300____NL
Zoeken
Winkelmandje
   

  Afplakken met de QuiP® tape dispenser
  Voor een strak resultaat 
   

  Voordelen:

  • Eenvoudig en snel tape aanbrengen
  • Recht, cirkels, bogen of andere patrone kunnen eenvoudig worden aangebracht
  • Nauwkeurig en recht doorsnijden van tape precies in de hoek of rand
  • Ingebouwd mes voor optimale controle en veiligheid 
  • Tape is bechermd tegen stof, vuil en vocht

  De beste voorbereiding in combinatie met onze QuiP® tape van de beste kwalitei,voor een strak en mooi resultaat van uw schilderwerk!
  Klik hier naar gebruiksinstructies .

  Demo video   

   

  Brengt tape recht en nauwkeurig aan

  Heeft u ooit tape handmatig aangebracht? 
  Dan weet u dat het lastig klusje is dat veel tijd en geduld vergt. U wilt tenslotte een mooi en strak resultaat bereiken. En wat te denken van het irritante verwijderen van de tape nadat uw schilderwerk is opgedroogd. Daarom hebben wij niet alleen een tape dispenser ontwikkeld die tapen sterk vereenvoudigt. 


  Met de  QuiP® tape dispenser wordt afplakken een stuk eenvoudiger, en zit u niet langer met die hoekjes te knoeien! Ook wanneer u kleine stukjes tape wil gebruiken dan is de disenser uitstekend geschikt en heeft u door het inginieuze snijmechaniek snel en recht de juiste lente tape voor handen. Bekijk de video 

  Tape beschermd 

  Groot voordeel van de dispenser is dat de tape afgeschermd is door een deksel waardoor vuil en gruis niet aan de zijkant van de tape kan kleven. Essentieel om na het afplakken er achter te komen dat tijdens het schilderen er ongewenst vuil, gruis en haren uw schilderklus belemmeren. Ook nadat u klaar bent met uw karwei en de dispenser weglegt is de tape beschermd zodat bij een volgende keer de tape nog steeds in perfecte conditie, mits in een droge ruimte, gebruikt kan worden.